2010. január 5., kedd

Dennis Ferrer - Hey Hey (Df S Attention Vocal Mix)

     Bár a dal már tavaly novemberben megjelent, itt és most felelevenítenék egy Justmusic-os cikket. A nagy kérdés: tényleg errefelé megy e majd a house zene 2010-ben? Mert akkor én jól fogom érezni magam :) És szerintem Ti is!     
     A britek teljesen rákattantak Dennis Ferrer house slágerére, a Hey Hey-re, de nem csak a közönséget, a szakmát is sikerült lenyűgöznie a legendás hírű DJ-nek. A Defected Records egészen odáig elment, hogy megvette a dal jogait, miután Ferrer nótája a saját kiadójánál (Objectivity) való megjelenés után szinte azonnal a Beatport Toplista élén landolt.
     Pete Tong sem hagyhatta szó nélkül a Hey Hey-t: egyenesen a jelenkori Essential New Tune-nak kiáltotta ki a híres Essential Selection show-jában, a BBC Radio 1-ban. Ahogy fogalmazott: „minőségi darab az elejétől a végéig, visszatérés a legfinomabb, legtisztább house zenéhez.”

     A Defected a nagy alkalomra egy promó videót is összeollózott, amiben már remixpakk megjelenésének egyengeti ügyesen az útját. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy megfejtsük: ez lesz az év legnagyobb house single-je.
     Igaz, hogy a Hey Hey egy egyszerű house track, némi tetszetős vokállal, de talán éppen ebben az egyszerűségben van a nagyszerűsége. Egyúttal arra enged következtetni ez a mérhetetlen és egyre növekvő siker, hogy talán a partik népe jelentős mértékben ki van éhezve az ilyen jellegű dallamos, dúdolható slágeres, vokálos house-ra. Ez nem is lenne csoda, hiszen az elmúlt másfél évben teljes egyeduralmat gyakoroltak a klubok világában a hangsúlyos szerepet betöltő ütősök, a loop-centrikus house darabok.
     Lehet, hogy ismét megérett a helyzet arra, hogy a house visszatérjen az énekhangokhoz? Talán. Mindenestre érdemes megnézni az igen meggyőző defectedes promó videót itt… És már csak egy óhaja maradhat a magyar partizónak: egyszer az életében újra láthassa ezt az ürgét élőben is…
Forrás: Justmusic

Dennis Ferrer - Hey Hey (Df S Attention Vocal Mix)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése